1 de gener de 2012


En record d'en Dani Font

Quan era petit i anava a conferència al carrer Tramuntana sempre em parava a casa teva; no podia evitar somniar amb les motos que tenies exposades.

Temps era temps quan els pilots de Salt estaven a primera línia de competició i quan molts nens somniàvem amb fer el mateix que els ídols més coneguts.

Però avui no parlarem d'ells, parlarem de tu, quan ells encara anaven en bicicleta tu ja anaves a córrer amb la teva moto i arribaves amb la mateixa moto amb la que després corries i encara te’n reies dient que no es podia avariar, que havies de tornar a casa.

Potser no has sortit a la tele com d'altres pilots saltencs, però estic segur que cap ha fet tantes disciplines de la moto com tu. Des de la teva primera moto fins a las teves últimes virgueries amb la teva Vespa amb Sidecar, amb la que vares passejar des dels teus néts, familiars, amics, regidors i alguna que d'altra núvia de la burgesia catalana.

Ens has deixat orfes, als antics companys del Club Raig Salt, les motos clàssiques, al Girona Scooter Club i a totes les motos del poble. Eres l'ànima del "lobby Saltenc" del Girona Scooter Club i estàvem treballant amb projectes per pujar el nom de Salt a l'olimp de les Vespas.
Et trobarem a faltar i et recordarem sempre fent virgueries amb el teu sidecar fent les delícies de la mainada i els grans que coincidíem amb tu a les concentracions moteres, amb el teu esperit juganer, que segur que ha fet saltar a Sant Pere, per deixar-te entrar fent el cavallet amb la teva moto.

Gràcies per haver compartit les teves experiències i la carretera amb tu. Sempre estaràs amb nosaltres.


Els teus companys del "Lobby Saltenc" del Girona Scooter Club.


Domènech, Josep i Francesc

(A tots aquells que vulguin retre homenatge a en Dani Font, ens acaben d'informar que tots els assistents en moto siguin presents a l'església de Sant Cugat de Salt entre les 11:00 i les 11:30 del matí, per tal de poder posar bé els vehicles i que no calgui moure'ls mentre duri tot. Gràcies a tots.)